Vrijeme pripreme | 10 min |
Vrijeme kuhanja | 40 min |
Vrijeme čekanja | 0 min |
Broj porcija |
osoba
|
Sastojci
- 220 g bademovog brašna
- 0.5 čajna žica sode bikarbone
- 160 ml limunovog soka
- 160 ml rastopljenog kokosovog ulja link
- 5 jaja
- 4 jušne žlice meda
- 3 korice limuna
Sastojci
|
Upute
- U većoj zdjeli pomiješaj sve suhe sastojke, a u manjoj mokre.
- Spoji sve sastojke i umiješaj u glatku jednoličnu smjesu.
- Kalup za torte (promjer 26 cm) premaži kokosovim uljem i ulij dobivenu smjesu.
- Peči oko 40 minuta na 175°C, i svakako prije napravi test čačkalicom da li je pečena torta prije vađenja.
- Pusti da se malo ohladi prije nego izvadiš iz kalupa. Dekoriraj po želji, ohladi i uživaj.
- Dobar tek!