Vrijeme pripreme | 10 min |
Vrijeme kuhanja | 20 min |
Vrijeme čekanja | 0 min |
Broj porcija |
osobe
|
Sastojci
- 500 g pilećih jetrica
- 2 manja luka
- 3 režnja češnjaka
- 125 g maslaca ili masti
- 0.5 čajna žica papra
- 0.5 čajna žica mažurana
- 0.5 čajna žica majčine dušice
- 1 čajna žica soli
- 2 grančice svježeg peršina
Sastojci
|
Upute
- Rastopite maslac te na njemu popržite luk dok ne postakli. Dodajte češnjak te dodajte jetrice.
- Smanjite jačinu kuhanja na srednje jaku te dodajte začine, osim peršina, i pirjajte jetrice oko 20 minuta.
- Pustite da se malo prohlade prije nego ih prebacite u multipraktik. Ubacite i peršim te napravite glatku smjesu.
- Prebacite u zdjelicu i pričekajte da se ohladi prije konzumacije.
- Odlično se slaže uz svježe pečeni kruh od heljde.
- Dobar tek!