Pileća jetrena pašteta

Pikantna pileća jetrena pašteta sa svježe pečenim kruhom dobra je zakuska ili doručak.

Recept

Ispiši recept
Pileća jetrena pašteta
Pikantna pileća jetrena pašteta sa svježe pečenim kruhom dobra je zakuska ili doručak.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Vrijeme pripreme 10 min
Vrijeme kuhanja 20 min
Vrijeme čekanja 0 min
Broj porcija
osobe
Sastojci
  • 500 g pilećih jetrica
  • 2 manja luka
  • 3 režnja češnjaka
  • 125 g maslaca ili masti
  • 0.5 čajna žica papra
  • 0.5 čajna žica mažurana
  • 0.5 čajna žica majčine dušice
  • 1 čajna žica soli
  • 2 grančice svježeg peršina
Vrijeme pripreme 10 min
Vrijeme kuhanja 20 min
Vrijeme čekanja 0 min
Broj porcija
osobe
Sastojci
  • 500 g pilećih jetrica
  • 2 manja luka
  • 3 režnja češnjaka
  • 125 g maslaca ili masti
  • 0.5 čajna žica papra
  • 0.5 čajna žica mažurana
  • 0.5 čajna žica majčine dušice
  • 1 čajna žica soli
  • 2 grančice svježeg peršina
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Upute
  1. Rastopite maslac te na njemu popržite luk dok ne postakli. Dodajte češnjak te dodajte jetrice. 
  2. Smanjite jačinu kuhanja na srednje jaku te dodajte začine, osim peršina,  i pirjajte jetrice oko 20 minuta. 
  3. Pustite da se malo prohlade prije nego ih prebacite u multipraktik. Ubacite i peršim te napravite glatku smjesu. 
  4. Prebacite u zdjelicu i pričekajte da se ohladi prije konzumacije. 
  5. Odlično se slaže uz svježe pečeni kruh od heljde. 
  6. Dobar tek! 

Još poneki recept...

Hvala vam na prijavi!

Uspješno ste se prijavili na newsletter, a na vaš mail poslan je link za download novog tjednog planera recepata.

Link je također i ovdje.

Hvala vam na prijavi!

Uspješno ste se prijavili na newsletter, a na vaš mail poslan je link za download besplatnih “7 večera za 30 minuta”.

Link je također i ovdje.