Upute
- Limenke sa kokosovim mlijekom dobro ohladiti. Iz jedne limenke oprezno odvojiti vrhnje, koje se skupilo na vrhu, od vode. Sadržaj druge limenke koristi se cijeli.
- U blenderu smiksati jagode.
- U zdjeli miksati kokosovo mlijeko u koje smo dodali med, te na kraju odadamo i jagode. Kada dobijemo jednolicnu smjesu prebacimo je u aparat za sladoled na 40 minuta.
- Nakon toga prebacimo sladoled u plasticnu posudu sa poklopcem i stavimo u zamrzivac još 2 sata da se smjesa dobro ohladi i stisne.
- Dobar tek!
- NAPOMENA:
- Ako nemate aparat za sladoled odmah prebacite smjesu u plasticnu posudu sa poklopcem i stavite u zamrzivac, ali svako 15-ak minuta promiješajte da se ne kristalizira.
- Ako želite dio voca možete ostaviti u komadicima.
- Med možete zamijeniti stevijom, agavinim ili javorovim sirupom i sl.