Kruh sa kokosovim brašnom

Paleo kruh sa kokosovim brašnom odličan za doručak ili užinu. Izvrsno se slaže sa domaćim paštetama, ali i preprženom slaninom. 

Recept

Ispiši recept
Kruh sa kokosovim brašnom
Paleo kruh sa kokosovim brašnom odličan za doručak ili užinu. Izvrsno se slaže sa domaćim paštetama, ali i preprženom slaninom. 
Kruh sa kokosovim brašnom
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Vrijeme pripreme 5 min
Vrijeme kuhanja 50 min
Vrijeme čekanja 0 min
Broj porcija
osobe
Sastojci
  • 30 g psylliuma link
  • 1 dl mlake vode
  • 165 g kokosovog brašna link
  • 1 čajna žica sode bikarbone
  • 0.5 čajnih žica himalajske soli link
  • 110 ml rastopljenog kokosovog ulja link
  • 6 jaja
Vrijeme pripreme 5 min
Vrijeme kuhanja 50 min
Vrijeme čekanja 0 min
Broj porcija
osobe
Sastojci
  • 30 g psylliuma link
  • 1 dl mlake vode
  • 165 g kokosovog brašna link
  • 1 čajna žica sode bikarbone
  • 0.5 čajnih žica himalajske soli link
  • 110 ml rastopljenog kokosovog ulja link
  • 6 jaja
Kruh sa kokosovim brašnom
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Upute
  1. Pomiješajte sve suhe sastojke. 
  2. Umutite jaja. Sve mokre sastojke dodajte suhima i napravite kompaktnu smjesu. 
  3. Kalup za kruh (30 - 35 cm) obložite papirom za pečenje te izlijte dobivenu smjesu unutra. 
  4. Pecite 45-50 min u zagrijanoj pečnici na 175°C. Svakako prije vađenja napravite test čačkalicom da budete sigurni da je pečeno. 
  5. Pustite nekoliko minuta da se prohladi u kalupu te ga izvadite i pustite da se skroz ohladi prije rezanja i konzumacije. 
  6. Uz AIP jetrenu paštetu dobar tek! 

Još poneki recept...

Hvala vam na prijavi!

Uspješno ste se prijavili na newsletter, a na vaš mail poslan je link za download novog tjednog planera recepata.

Link je također i ovdje.

Hvala vam na prijavi!

Uspješno ste se prijavili na newsletter, a na vaš mail poslan je link za download besplatnih “7 večera za 30 minuta”.

Link je također i ovdje.