Vrijeme pripreme | 15 min |
Vrijeme kuhanja | 0 min |
Vrijeme čekanja | 0 min |
Broj porcija |
osobe
|
Sastojci
Tijesto
- 125 g maslaca
- 300 g čokoladnih keksića link
- 1 banana
- 2 jušne žlice meda
Krema
- 2 jušne žlice meda
- 500 g maskarponea
- 250 g skute/svježeg sira
- 12 breskvinih polovica iz kompota
Sastojci
Tijesto
Krema
|
Upute
- Kekse samljeti. Dodati im zgnječenu bananu, med i rastopljeni i prohlađeni maslac.
- Smjesu staviti na dno kalupa. Kalup veličine 24x31 cm. Staviti u frižider da se hladi kako bi se stisnula smjesa.
- Maskarpone i skutu izmiksati sa medom. Dobivenu smjesu staviti na prohlađenu podlogu. Poredati polovice breskvi iz kompota po kremi od sira.
- Stavite u frižider da se dobro ohladi.
- Dobar tek!