Vrijeme pripreme | 10 min |
Vrijeme kuhanja | 35 min |
Vrijeme čekanja | 0 min |
Broj porcija |
osoba
|
Sastojci
- 500 g trešanja
- 3 komada jaja
- 2 dl mlijeka
- 70 g šećera
- 240 g univerzalnog bezglutenskog brašna
- 50 g maslaca
- 1 čajna žica ekstrakta vanilije
- 1 prstohvat soli
Sastojci
|
Upute
- Očistite trešnje od koštica i posložite na dno kalupa za pečenje kojeg ste prije obložili papirom za pečenje.
- Rastopite maslac i pustite da se malo ohladi.
- Izmiksajte ostale sastojke i dodajte rastopljeni i ohlađeni maslac.
- Dobivenu smjesu izlijte u kalup preko trešanja.
- Pecite u zagrijanoj pečnici 10 min na 200°C.
- Smanjite temperaturu na 180 °C i pecite još 25 min.
- Režite kada se potpuno ohladi.