Vrijeme pripreme | 10 min |
Vrijeme kuhanja | 30 min |
Vrijeme čekanja | 0 min |
Broj porcija |
osobe
|
Sastojci
- 70 g šećera
- 65 g maslaca
- 2 jaja
- 370 g bezglutenskog Mix B brašna
- 1 prašak za pecivo
- 650 ml rižinog mlijeka
Sastojci
|
Upute
- Pjenasto umutite šećer i jaja. Polako dodajte sve ostale sastojke i napravite glatku smjesu. Smjesa mora biti gušća nego kod običnih palačinki.
- Pecite palačinke u zagrijanoj tavi (teflon ili keramika) bez ulja. U jako ugrijanu tavu stavite smjesu i zatim smanjite temperaturu na srednje jaku. Kada se počnu pojavljivati mjehurići možete okrenuti palačinku na drugu stranu da se peče.
- Mi smo palačinke jeli sa medom, ali može sa bilo čime što volite.
- Dobar tek!