AIP čvarkuše

AIP čvarkuše od kokosovog brašna i tapioke sa želatin jajetom i gustim kokosovim mlijekom prva su zimska poslastica za sve na autoimunom protokolu.

Recept

Ispiši recept
AIP čvarkuše
AIP čvarkuše od kokosovog brašna i tapioke sa želatin jajetom i gustim kokosovim mlijekom prva su zimska poslastica za sve na autoimunom protokolu.
AIP čvarkuše
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Vrijeme pripreme 10 min
Vrijeme kuhanja 30 min
Broj porcija
osoba
Sastojci
  • 120 g tapioka škroba
  • 85 g kokosovog brašna
  • 1/2 čajne žličice sode bikarbone
  • 1 čajna žlica soli
  • 320 ml gustog kokosovog mlijeka
  • 2 čajne žlice želatine u prahu
  • 200 g čvaraka
Vrijeme pripreme 10 min
Vrijeme kuhanja 30 min
Broj porcija
osoba
Sastojci
  • 120 g tapioka škroba
  • 85 g kokosovog brašna
  • 1/2 čajne žličice sode bikarbone
  • 1 čajna žlica soli
  • 320 ml gustog kokosovog mlijeka
  • 2 čajne žlice želatine u prahu
  • 200 g čvaraka
AIP čvarkuše
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Dodaj u svoj Plan prehrane:
Recept je dodan u tvoj Plan prehrane
Upute
  1. Upalite pečnicu na 175°C da se grije dok vi pripremite čvarkuše. Sameljite čvarke.
  2. Pomiješajte sve suhe sastojke i dodajte im mljevene čvarke. Zatim dodajte kokosovo mlijeko. Napravit mekano tijesto koje se lako oblikuje rukama. Tijesto se ne lijepi za ruke, jer je masno od kokosovog mlijeka i čvaraka.
  3. U pleh za pečenje stavite papir. Rukama oblikujte čvarkuše i slažite u pleh. Od ove količine sastojaka ispadne 12 komada.
    AIP čvarkuše
  4. Pecite u zagrijanoj pečnici 30-ak min.
    AIP Čvarkuše
  5. Uživajte u odličnim čvarkušama i dobar tek!
    AIP čvarkuše

Još poneki recept...

Hvala vam na prijavi!

Uspješno ste se prijavili na newsletter, a na vaš mail poslan je link za download novog tjednog planera recepata.

Link je također i ovdje.

Hvala vam na prijavi!

Uspješno ste se prijavili na newsletter, a na vaš mail poslan je link za download besplatnih “7 večera za 30 minuta”.

Link je također i ovdje.