Prosijati bademovo brašno te ga pomiješati sa brašnom tapioke i soli.
Dodati maslinovo ulje te promiješati kuhačom. Dobiti će se grudice. Dodati vruću vodu i pustiti da stoji dok se voda ne rashladi toliko da možete rukama umijesiti tijesto. Za to će Vam trebati oko 15-ak min.
Za to vrijeme možete pripremiti punjenje za tortilje. (Po želji)
Rukama umijesite tijesto. Podijelite ga na 4 jednaka dijela.
Između dva papira za pečenje razvaljati tortilje. Nemojte pretanko valjati jer će vam se lijepiti na krajevima.
Odvojite tortilju od papira i pecite je na vrućoj suhoj tavi. Ja sam koristila tavu za palačinke.
Par minuta sa svake strane i tortilja je gotova. Stavite je u krpu par minuta da se malo “opusti” te punite po želji i servirajte za konzumaciju odmah.
Tortilje su ukusne i slažu se i sa mesnim i povrtnim punjenjem.