Puding od tapioka perlica sa bademovim mlijekom i nektarinama
Puding od tapioka perlica sa bademovim mlijekom i nektarinama brzo je gotov i ukusan desert. 
Broj porcija Vrijeme pripreme
4osobe 10min
Vrijeme kuhanja Vrijeme čekanja
10min 30min
Broj porcija Vrijeme pripreme
4osobe 10min
Vrijeme kuhanja Vrijeme čekanja
10min 30min
Sastojci
  • 70g tapioka perlica
  • 500ml bademovog mlijeka
  • 5jušna žlica šečera kokosove palmelink
  • 0.5čajna žica vanilije u prahu
  • 6 nektarina
Upute
  1. Tapioka perlice prelijte vodim i ostavite oko 30 minuta da malo omekšaju.
  2. Ulijte mlijeko u posudu u kojoj će te kuhati puding. Dodajte 3 jušne žlice šećera kokosove palme i vaniliju. Dodajte ocijeđene tapioka perlice i pustite da zakuha uz lagano miješanje.
  3. Smanjite vatru i uz miješanje kuhajte dok se ne zgusne (oko 10-ak min) .
  4. Ulijte u posude/čaše za serviranje i stavite na hlađenje. 
  5. Kada se puding ohladio. Očistite voće i uz dodatak šećera u blenderu izmiksajte. 
  6. Prelijte preko pudinga i poslužite ili stavite na dodatno hlađenje. 
  7. Dobar tek!