Popečci od quinoe
Lagani popečci koji mogu biti prilog, ali i glavna zvijezda obroka kojem će salata biti prilog. 
Broj porcija Vrijeme pripreme
4osobe 10min
Vrijeme kuhanja Vrijeme čekanja
30min 0min
Broj porcija Vrijeme pripreme
4osobe 10min
Vrijeme kuhanja Vrijeme čekanja
30min 0min
Sastojci
  • 150g quinoa
  • 2 mlada luka
  • 2 mlada češnjaka
  • 2 jaja
  • 0.5čajna žica himalajske soli
  • 4jušne žlice bezglutenskog Mix B brašna
Upute
  1. Oprati dobro quinou pod mlazom mlake vode i staviti kuhati prema uputama na vrećici. 
  2. Skuhanu quinou staviti da se hladi i svako malo razrahliti vilicom. 
  3. Narezati luk i češnjak. 
  4. Kada je quinoa ohlađena pomiješati sve sastojke i napraviti kompaktnu smjesu od koje se mogu oblikovati popečci. 
  5. Pržiti popečke dok ne dobiju zlatno žutu boju na srednje jakoj vatri. 
  6. Servirati uz omiljenu salatu. 
  7. Dobar tek!