Pirjano povrće sa kobasicom
Pirjano povrće sa domaćom kobasicom servirano uz svježu salatu od potočarke, rotkvica i mladog luka začinjeno maslinovim uljem i limunom. Potpun je paleo ručak.
Broj porcija Vrijeme pripreme
1osobu 5min
Vrijeme kuhanja
15min
Broj porcija Vrijeme pripreme
1osobu 5min
Vrijeme kuhanja
15min
Sastojci
  • 1jušna žlica svinjske masti
  • 1 domaća kobasica
  • 1šalica miješanog povrća
  • 1šalica potočarke
  • 1/2šalica rukole
  • 4 mlade rotkvice
  • 2 mlada luka
  • 1žličica soli
  • 1/2žličica papra
  • 2jušne žlice maslinovog ulja
  • 1jušna žlica limunovog soka
Upute
  1. Na masti ispecite kobasicu. Kad je na pola gotova dodajte povrće koje će te pirjati sa kobasicom. Začinite po želji. Ja sam stavljala samo sol i papar.
  2. Dok se povrće i kobasica pirjaju operite i pripremite salatu. Narežite rotkvice i mladi luk, te potočarku, rukolu i mladu salatu ako je imate. Izbor salate je velik i napravite po vlastitiom ukusu. Začinite po želji. Ja koristim maslinovo ulje i limun, te sol.
  3. Kad je kobasica i povrće gotovo, sve lijepo servirajte i uživajte u zdravom paleo obroku.
  4. Dobar tek!