Losos sa parenim čimulama
Prženi losos sa parenim čimulama kelja začinjeno češnjakom i maslinovim uljem. Ručak koji obiluje zdravim masnoćama i vitaminima.
Broj porcija Vrijeme pripreme
2osobe 5min
Vrijeme kuhanja
15min
Broj porcija Vrijeme pripreme
2osobe 5min
Vrijeme kuhanja
15min
Sastojci
  • 2komada lososa
  • 300g čimula kelja
  • 4jušne žlice maslinovog ulja
  • 1/2čajna žlica soli
  • 1jušna žlica sjeckanog svježeg peršina
Upute
  1. Očistite čimule i stavite ih u kuhalo na paru da se kuhanju.
  2. Pomiješajte peršin, maslinovo ulje i sol.
  3. Ispecite na tavi na malo maslinovog ulja filete lososa.
  4. Sve začinite sa napravljenim dresingom i uživajte u obroku. Dobar tek!