Kruh sa kokosovim brašnom
Paleo kruh sa kokosovim brašnom odličan za doručak ili užinu. Izvrsno se slaže sa
domaćim paštetama
, ali i preprženom slaninom.
Servings
Prep Time
4
osobe
5
min
Cook Time
Passive Time
50
min
0
min
Servings
Prep Time
4
osobe
5
min
Cook Time
Passive Time
50
min
0
min
Ingredients
30
g
psylliuma
link
1
dl
mlake vode
165
g
kokosovog brašna
link
1
čajna žica
sode bikarbone
0.5
čajnih žica
himalajske soli
link
110
ml
rastopljenog kokosovog ulja
link
6
jaja
Instructions
Pomiješajte sve suhe sastojke.
Umutite jaja. Sve mokre sastojke dodajte suhima i napravite kompaktnu smjesu.
Kalup za kruh (30 – 35 cm) obložite papirom za pečenje te izlijte dobivenu smjesu unutra.
Pecite 45-50 min u zagrijanoj pečnici na 175°C. Svakako prije vađenja napravite test čačkalicom da budete sigurni da je pečeno.
Pustite nekoliko minuta da se prohladi u kalupu te ga izvadite i pustite da se skroz ohladi prije rezanja i konzumacije.
Uz
AIP jetrenu paštetu
dobar tek!